Over DreTech

Bij DreTech helpen wij u met elke vorm van reparatie, onderhoud, nieuwbouw én modificatie.

Over DreTech

DreTech is gevestigd in Alphen, Noord-Brabant. Het bedrijf is gestart om ondernemers en bedrijven beter te kunnen helpen bij onderhoud en reparaties aan machines. Wij weten namelijk dat u in deze situaties vaak afhankelijk bent van dealers en/of serviceafdelingen. Dat levert vertraging op, u krijgt wellicht niet het juiste advies of wordt onvoldoende geholpen. Bij DreTech doen we dat anders.

Dankzij onze ruime ervaring in het repareren en onderhouden van machines weten we hoe we u het beste kunnen helpen. Snel, efficiënt en servicegericht. Of het nu gaat om graafmachines, kranen, onderwater equipment of powerpacks, bij ons kunt u met elk soort machine terecht.

Onze Diensten

Onderhoud en Reparatie

Vrijwel ieder(e) voertuig of machine kunnen we voor u repareren, onderhouden en/of modificeren. Service op langer termijn is ook mogelijk.

Modificatie & Nieuwbouw

Met onze ervaring op het gebied van nieuwbouw en modificatie adviseren we u graag over de vele mogelijkheden.

Project ondersteuning

Met onze ervaring op het gebied van nieuwbouw en modificatie adviseren we u graag over de vele mogelijkheden.

Onze werkplaats

Onze werkplaats in Alphen is uitgerust met een uitgebreid assortiment aan gereedschappen en machines om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen wij eenvoudig hydrauliekslangen persen, aluminium en staal lassen, beschikken we over een draaibank, een freesbank en is er een draaierij op loopafstand.

Vanuit onze werkplaats of op locatie voorzien wij onze klanten van advies en verzorgen wij onderhoud, reparaties, nieuwbouw en modificaties. Doordat wij onze werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren, garanderen wij korte doorlooptijden, een uitstekende service en heeft u altijd slechts 1 aanspreekpunt.

125+

Aferonde projecten

30

Jaar ervaring

50+

Klanten wereldwijd