Reparatie & 
Onderhoud

Heeft uw machine onderhoud nodig? Of is een reparatie noodzakelijk?
Bij DreTech kunt u met elk soort werktuig terecht.

Wij ontzorgen!

Een onderhoudsbeurt of een reparatie kan erg vervelend zijn of bijzonder slecht uitkomen. Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om snel weer aan de slag te kunnen met een machine die uitstekend functioneert.

Dankzij onze dienstverlening bieden wij deze snelheid en kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

Onderhoud

Het onderhoud van uw machines is een belangrijk onderdeel van uw werkzaamheden. Want functioneert een werktuig niet naar behoren, dan heeft dat invloed op uw arbeid. Om uw machines in topconditie te houden is periodiek onderhoud noodzakelijk. DreTech neemt voor u deze zorg uit handen.

Wij brengen voor u in kaart wat de status van uw machine is. Wanneer is onderhoud noodzakelijk en welk onderhoud is gewenst? Vervolgens voeren wij de werkzaamheden uit om uw machine weer in uitstekende staat te krijgen. Dit gebeurt in onze werkplaats of op locatie. Met onze servicebus komen wij graag naar u toe om de onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Is het nodig om uw machine te verplaatsen naar een andere locatie? Geen probleem, wij regelen het transport voor u.

Reparatie

Ook op het gebied van reparatie heeft u in DreTech een betrouwbare partner. Uit ervaring weten we dat in het geval van een defect het niet ideaal is om afhankelijk te zijn van een dealer of een serviceafdeling. De service laat vaak te wensen over, doorlooptijden zijn fors en het is vaak lastig om de juiste persoon te spreken te krijgen.

Bij DreTech wordt uw reparatie bijzonder snel uitgevoerd. Omdat wij zelfstandig onze werkzaamheden kunnen uitvoeren, ziet u dat terug in onze doorlooptijden. Onze werkplaats is uitgerust om de meeste reparaties direct uit te voeren. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen. Op deze manier heeft u altijd inzicht in de status van uw reparatie en kunt u snel aan de slag met uw gerepareerde machine.

Service abonnement

De administratie voor uw machines kan soms lastig zijn. Want wanneer heeft een machine onderhoud nodig? En hoeveel uur heeft u de machine gebruikt? Om u te helpen met deze en andere vragen heeft DreTech een handige service in huis.

Dankzij een persoonlijk account heeft u altijd inzicht in de status van uw machines. In een enkele opslag ziet u wanneer onderhoud nodig is, welke reparaties er zijn uitgevoerd en wat de actuele uurstanden zijn.

Tijd voor onderhoud?

U ontvangt een notificatie per e-mail, sms, Whatsapp of op een andere manier naar keuze. Het enige dat u hoeft te doen is periodiek de uurstanden aan ons doorgeven. Of wij koppelen een gps aan uw machine om deze standen volledig geautomatiseerd door te sturen. Zo heeft u geen enkel omkijken naar het onderhoud van uw machines.

Wilt u meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact op!

Niets is onmogelijk

Bij DreTech zien wij iedere opdracht als een mooie uitdaging. Met vele jaren ervaring als engineer gaan wij verder dan waar de meeste grote bedrijven stoppen. Deel met ons uw ideeën: wij bedenken graag voor u de oplossing.