Modificatie & 
Nieuwbouw

Beschikt u over een machine, maar mist u een functionaliteit die de effectiviteit of het gebruiksgemak vergroot? DreTech denkt graag met u mee op het gebied van modificatie en nieuwbouw.

U vraagt, wij maken 't!

U weet vaak zelf het beste hoe uw machines functioneren. U werkt er immers dagelijks mee. Het is daarom logisch dat een machine voor u op een bepaalde manier verbeterd zou kunnen worden. Door bijvoorbeeld een slimme functionaliteit toe te voegen of een toepassing op een andere manier in te richten. DreTech ondersteunt u bij dit proces. Op basis van advies, een gedetailleerde 3D tekening, een modificatie of nieuwbouw. Zo werkt u altijd met de machines die functioneren zoals u dat wilt.

Modificatie

DreTech maakt de vertaalslag naar een betere machine. Wij horen graag wat uw wensen rond modificatie zijn en leggen u vervolgens de mogelijkheden voor. Doorgaans is er meer mogelijk dan u in eerste instantie zou denken. Voor ons is het belangrijkste dat u aan de slag kunt met een machine die compleet is afgestemd op uw behoeften.

Voor onze modificaties werken wij samen met een betrouwbaar engineeringsbureau. Op basis van uw wensen en ons advies werken zij de 3D tekening uit. Vervolgens gaan wij aan de slag met het volledig naar uw wensen inrichten van de machine. Net als bij het onderhoud en de reparaties van DreTech kunt u ook bij modificaties rekenen op korte doorlooptijden en een uitstekende service.

Nieuwbouw

Wij weten uit ervaring dat geen enkele werksituatie hetzelfde is. En in sommige gevallen vraagt dat om unieke oplossingen. Heeft u een machine nodig voor specifieke werkzaamheden? Wilt u een machine laten opbouwen vanaf de grond? Geen enkel probleem.

Ook voor nieuwbouw van machines bent u bij DreTech aan het juiste adres. We luisteren graag naar uw wensen om samen met u tot de machine te komen die u in gedachten heeft. In onze werkplaats beschikken wij over een groot aantal machines en gereedschappen om de nieuwbouw zelfstandig uit te voeren. Niet alleen is dit efficiënt qua tijd, maar ook kostenbesparend. Zo hoeft de nieuwbouw van uw machine helemaal niet duur te zijn.

Niets is onmogelijk

Bij DreTech zien wij iedere opdracht als een mooie uitdaging. Met vele jaren ervaring als engineer gaan wij verder dan waar de meeste grote bedrijven stoppen. Deel met ons uw ideeën: wij bedenken graag voor u de oplossing.