Hoogwaardige aluminium nokken

Bent u op zoek naar een prachtig aluminium nok voor het rieten dak van uw woning? DreTech verzorgt maatwerk met een uitstekende service.

Aluminium nokken

Een aluminium nok voor een rieten dak vergt maatwerk. Bij DreTech hebben we ruime ervaring met het produceren van kwalitatieve aluminium nokken. Afhankelijk van het moment dat wij aangehaakt worden, gaan we graag in gesprek met de architect. In veel gevallen kunnen onze adviezen omtrent afmetingen en/of materiaalgebruik flink wat kosten besparen.

De aluminium nokken produceren wij volledig zelfstandig in onze ruime werkplaats in Alphen. Wij zijn hier in de gelegenheid om de aluminium platen op maat te zagen, de nokken te zetten, te lassen en gaten te ponsen. De coating van de aluminium nokken wordt uitgevoerd door onze vaste coater. Op deze manier kunnen wij korte doorlooptijden garanderen, maar bovenal een uitstekende kwaliteit.

Proces

Stap 1: Aanvraag

U deelt met ons uw wensen en samen kijken we naar de vervolgstappen.

Stap 2: Schets

Wij brengen gedetailleerd in beeld aan welke eisen de nok moet voldoen en hoe het eindproduct er uit komt te zien.

Stap 3: Productie

In onze werkplaats produceren wij de nok. Van het zagen van het aluminium tot het lassen van de nokken.

Stap 4: Coating

Onze vaste partner verzorgt de coating en zorgt voor de prachtige afwerking.

Stap 5: Levering

Uw aluminium nok is klaar om geplaatst te worden.

Aluminium rietdekkersdakstoel

Naast aluminium nokken voor rieten daken produceren wij ook handige rietdekkersdakstoelen. Deze stoeltjes/ladders zijn uiteraard gemaakt van aluminium om de handzaamheid en het gebruiksgemak te garanderen. Een rietdekkersdakstoel is een onmisbaar gereedschap voor elke rietdakdekker.

Een rietdekkersdakstoel is voorzien van een aluminium constructie met twee sporten. De productie van deze rietdekkersdakstoelen gebeurt eveneens in de werkplaats van DreTech. Net als de aluminium nokken verzorgen wij dit proces van begin tot eind.